Fülesbagoly

Menjetek hétvégén mulatni!

2019. március 27. - Bagolyhír

Ajánlunk pár hétvégi koncertet, hogy aztán kedvet kapjatok valamelyikhez, elmenjetek rá, és jól érezzétek magatokat. Igazán jó fejek vagyunk.

szeder.jpg

Hétvégén zárul a Quimby megaturnéja, a Family Tugedör. Ez egy kétórás zenefolyam, ahol egy Quimby-koncertbe ágyazva fellépnek a tagok Quimby melletti szerelemgyerekei is, azaz A Kutya Vacsorája, az Aranyakkord, a Kárpáti Dódi Priváti Projekt, a Marlboro Man és Szilárd is. A hat állomásos turné most a végéhez közeledik és a Barba Negrában, egy dupla koncerttel zárják a családi örömzenélést. Pénteki buli itt, szombati itt.

Pénteken mutatja be új, Reláció c. nagylemezét Petruska, immáron négytagú bandára bővülve. A koncert Budapesten lesz, a Trip Hajón.

Szeder )nyitóképünkön) tavaszi turnéja pénteken ér Debrecenbe, a Nagyerdei Víztoronyban. Az esemény leírása szerint ezért érdemes ott lenni: Hol vagány beates, hol bohém sanzonos, hol intim lírai Szeder őszinte, humoros, egyedi hangja és dalai.

A Leander Kills pénteken Egerben, a Brodway-ben mutatja be Luxusnyomor című lemezét. Vendég a Mudfield. Leanderék a koncert előtt dedikálnak is a helyszínen. 

Szintén lemezbemutatót tart a Hiperkarma, Bérczesi Robiék Vácon, a Madách Imre Művelődési Központban tolják el A napsütötte rész c. albumuk dalait, meg persze további hiperslágereket.

És ami számunkra a legfontosabb: szombaton tartjuk a Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjét Martonvásáron. Délben indul, 10 banda lép fel, ingyenesen látogatható, és ha közönségszavazol, menő cuccokat nyerhetsz. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5114719897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása