Fülesbagoly

Scooter buliján nézte ki magának a Road új klipje főszereplőjét

2024. január 23. - Bagolyhír

Új dallal jelentkezett az idén 20. születésnapját ünneplő Road. Az Őrző szemek című szerzemény az első előfutára a tervek szerint, még idén érkező nagylemeznek, és amihez egy látványos kisfilmet is forgatott a domoszló zenekar. A klip főszereplőjét egy Scooter bulin nézte ki magának a Road.

415148991_18404232190035360_4465061447426972707_n.jpg

Molnár Máté (ének / basszusgitár) infóbombája a klip megszületéséről:
“Pár éve a FEZEN-en, a koncertünk után kiugrottunk kicsit afterezni, lazulni a fesztiválra. Velünk lógott akkor is a Dumaszinházból ismert Elek Peti barátunk, aki aztán az utunkba kerülő első színpadnál le is horgonyzott. Ott ahol a 90-es évek megkerülhetetlen techno világsztárja, a Scooter “adta épp a halat”, miközben a háttérben két iszonyatos, őrült, energiabomba csaj táncolt és csinálta a showt, eszetlenül. Mondja Peti, hogy az egyik táncos lányt viszonylag jól ismeri. Mi meg mondtuk neki, hogy az fasza, akkor le is dumálhatná vele, hogy egy performansz erejéig ugorjon be hozzánk. Na persze, mi kissé már ittasan és csak viccből mondtuk ezt neki, viszont Peti ezt nem viccnek fogta fel. Vagy neki ez nem volt annyira vicces. A lényeg az, hogy fogta magát, leszervezte, összerakta, elintézte az egészet, és szólt, hogy a részükről bármikor kezdhetünk… Mi meg csak kapkodtuk a fejünket, mert itt még se stáb, se forgatókönyv, se helyszín nem volt, csak épp egy félkész kész dal. Aztán nem sokkal később szólt Misi, a Barba Negra kapitánya - nem mellesleg a menedzserünk - hogy van egy szabad dátuma november végén, tehát ha forgatni akarunk, akkor most! A vicces az, hogy egy ideje már terveztük az ST3Video csapatával, hogy kéne a Red Stage-en egy klipet forgatni, szóval rá is ugrottunk a lehetőségre. Mondjuk előtte azért kellett még 1-2-38 telefon, meg egy retúr repjegy Hollandiából, de tulajdonképp már akkor éreztük, hogy sínen vagyunk, és időközben összeállt a végleges dal is. Szerencsére a klip készítői Hajnal Ádám és Molnár Tamás összerakott jó néhány látványos, jól működő vizuális ötletet, és emellett még a főhősnő, Elisha is felkészülten érkezett, elég sok meghökkentő, agyament csavarral a kis fejében, meg egy lángoló glóriával a feje tetején - borzasztóan aktív, pörgős forgatási napot abszolváltunk.”

Az Őrző szemek az első közös dala a zenekarnak, ami Tóth Tamással, a Road-hoz 2021-ben csatlakozott dobossal együtt készült. “Rettenetesen jó energiák szabadultak fel a dalszerzés során a próbateremben. Egymást inspirálva állítottuk talpra ezt a nótát, ami mind üzenetében, mind hangvételében abszolút erőt sugároz. Alig várjuk, hogy végre színpadon is megmutathassuk! - fűzte hozzá Máté.

A csapat a jubileumi évben izgalmas meglepetésekkel készül, a tervek szerint minden hónapban előrukkolnak valamivel, a nagylemez megjelenése őszre várható. Ami már biztos, márciusban startol a Road 20 Akusztik & Metal turné első felvonása az ‘egy este / két koncert’ jegyében.

unnamed_5_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2918309605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása