Fülesbagoly

Allah-Las: pszichedelikus szörfrock az A38-on

2016. május 27. - Bagolyhír

Egy igazi zenei csemegét tartogat június vége a beat-korszak rajongóinak, a 60-as évek hangulatát megidéző amerikai Allah-Las az A38 hajón teszi tiszteletét. Aki a Beach Boys-ot szereti, az alighanem az Allah Las-t sem hagyja ki.

allah-las.jpg

Retrobeat. Egy szóval így jellemezhetnénk a 2008-ban alakult Allah-Las zenei stílusát. A négytagú kaliforniai együttes a szörfrock, a pszichedélia elemeit vegyíti, tökéletesen idézik meg a 60-as évek hangulatát, hallgatása közben nehéz elhinni, hogy nem a Zombies vagy a Kinks szól. Visszhangos, csilingelő, ide-oda hajlongó gitárszólamok, kristálytiszta bojgrupp-vokálok, gyönyörű refrének, édes-bús dalszövegek, a számok végén rendes, másfél percig tartó halkítások és ezernyi retróelem. A zenekart az első percektől kezdve kultikus tisztelet övezi, alighanem az A38-on is szépszámú közönség nézi és hallgatja majd őket június 29-én. A koncertre a helyszínen 3400, elővételben 2900 forintért lehet jegyet váltani. Indulhat az időutazás?
A zenekar No Werewolf című számához Mihail Szadovnyikov homokművész készített hipnotikus hatású videót:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr328751040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása