Fülesbagoly

Japánban sztárolt énekesnő, megszűnt tévé és nagyot menő dal - Top zenei hírek 2022-ben

2023. január 01. - Bagolyhír

Nagyot ment a Stage, Darling podcast-sorozatunk, jött kattintás rendesen a megszűnt magyar MTV-re, a VOLT Fesztiválra és az Omegára is. TOP10 zenei hír 2022-ből.

binderlaura.jpg

Íme a 10 legolvasottabb hírünk 2022-ből, sorrendben:

1. Japánban sztárként kezelik, itthon hajat vág a legismertebb magyar metal énekesnő
Stage, Darling! podcast-sorozatunkban nyilatkozott Binder Laura, a Dalriada énekesnője (nyitóképünkön). A jó sztorik mindent vittek, a beszélgetésről szóló posztunkra kattintottak magasan a legtöbben 2022-ben. A cikk ITT olvasható.

2. Ismét megszűnik a magyar MTV
Egy generáció zenei forrása volt az MTV, és a magyar zenecsatorna is jelentősen befolyásolta a zeneipar alakulását még a 2000-es évek közepén itthon. Második megszűnése sokakat érdekelt. A cikk ITT olvasható.

 3. Magyar dal hangzik el az egyik legnézettebb amerikai csatorna sorozatában
Az egyik legnézettebb amerikai televíziós csatornán, a CBS-en futó FBI című sorozat egyik akciójelenetében szólalt meg Pátkai Rozina énekesnő és Benkő Dávid zongorista (PASO, Subtones) Partokon című dala. Teljesítményük nálunk dobogót ért. A cikk ITT olvasható.

 4. Ők voltak a leghallgatottabb előadók 2022-ben Magyarországon
Szeret a magyar ember toplistákat mazsolázni, ez most is kiderült. A Spotify TOP50-jére is kattintáscunami érkezett. A cikk ITT olvasható.

5. 16 éves munkakapcsolatuk alatt sosem veszett össze Rúzsa Magdi és menedzsere
Szintén a Stage, Darling! podcast-sorozatunk megszólalója volt Szovják Bea, aki banki marketingesből lett Magdi menedzsere. A páratlan karrier sok kattintást hozott. A cikk ITT olvasható.

 6. Ezek a legjátszottabb magyar előadók és dalok a rádiókban
Ismét egy lista, ezúttal az NMHH adatai alapján. A cikk ITT olvasható.

7.  Nagy nevek tűntek el a Volt Fesztivál programjából
Idén viharos életet élt át a VOLT. Toplistás cikkünkben még azzal foglalkoztunk, hogy a fesztiválon elindult egy generációváltás a fellépők tekintetében. Később arról szóltak a hírek, hogy veszteségesen zárt a rendezvény, végül bejelentették, hogy jövőre el is marad. A cikk ITT olvasható.

8.  Nem tud kikapcsolni a fesztiválokon a Sziget sajtófőnöke
Nem fogunk szerénykedni: nagyot ment a Stage, Darling! podcast-sorozat. Vető Viktória - aki 1999 óta a Sziget Fesztivál sajtófőnöke - is nyilatkozott nekünk az egyik adásban. Érdekes történeteket mesélt, őszinte érzéseket adott át, sokakat is érdekelt. A cikk ITT olvasható.

 9. Újjáalakul az Omega. Szerinted ki legyen az énekes?
Új tagokkal, félig új néven folytatta a zenekar. Az eredeti tagok közül csak a dobos maradt. Arra voltunk kíváncsiak anno, hogy kit látnának a legtöbben a legendás zenekar élén. A cikk ITT olvasható.

10.  Te szereted a tested meztelen? - Itt van Helka új klipje
Legyünk őszinték: elsősorban nem a kiváló trió miatt kattintottak sokan, hanem a meztelenség, mint fogalom vonzotta be a népet. Ettől függetlenül gratula a csapatnak a 10. helyért! A cikk ITT olvasható.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2618015242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása