Fülesbagoly

16 éves munkakapcsolatuk alatt sosem veszett össze Rúzsa Magdi és menedzsere

2022. szeptember 03. - Bagolyhír

Az OTP marketingeséből lett Rúzsa Magdi menedzsere, és 16 éve töretlen a munkakapcsolatuk. Milyen út vezetett a bankból a szórakozatóiparig? Milyen a kapcsolata az énekesnővel? Mit tart a legnagyobb sikerének? Szovják Beával, Magdi menedzserével beszélgettünk a Stage, Darling! podcast-sorozat hetedik részében.

szovjak_bea.jpg

Stage, Darling! címmel 10 részes podcast-sorozatot indítottunk. A beszélgetések kizárólag olyan nőkkel történnek, akik a zeneipar valamelyik területén dolgoznak, akár fénytechnikusként, fesztiválszervezőként vagy énekesként. Hetedik részünk vendége Szovják Bea, akivel többek közt arról beszélgettünk, hogy miből áll a menedzseri munkája, soha nem vesztek össze Magdival, de véleménykülönbség volt köztük, nem nyaralnak együtt, vannak határok, hogy ne égjen ki a kapcsolatuk, és hogyan változott a közös munka, mióta Magdinak hármasikrei születtek?

A Stage, Darling! műsorvezetője Réti Nóra, ötletgazdája és szerkesztője Nagy Szabolcs. A beszélgetés az NKA támogatásával készült.

p>

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6717922883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása