Fülesbagoly

Ők voltak a leghallgatottabb előadók 2022-ben Magyarországon

2022. december 27. - Bagolyhír

Kirakta a "a legtöbbet hallgatott előadók Magyarországon 2022-ben" listáját is a Spotify. Nagy meglepetés nincs a TOP50-ben, Azahriah, DESH, Manuel, Dzsúdló, VALMAR és Beton.Hofi uralja az élmezőnyt.

manuel.jpg

Pár napja írtunk a leghallgatottabb 100 dalról, és úgy tűnik, nincs nagy különbség ehhez képest a legnépszerűbb előadók tekintetében. A hazaiak közül tarol az új generáció, mindösszesen két olyan együttes van a listán, akik több mint 10 éve alakultak, ők az Elefánt és a Tankcsapda. Külföldiek közül az angolszász mainstream köszön vissza a toplistán, köztük Dua Lipa, Rihanna, Ed Sheeran, The Weeknd, Billie Eilish és Taylor Swift. Szóval minden a papírforma szerint alakult. Alább a TOP50.

Nyitóképünkön Manuel látható. Forrás: Manuel Facebook-oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5218007050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása