Fülesbagoly

Japánban sztárként kezelik, itthon hajat vág a legismertebb magyar metal énekesnő

2022. augusztus 07. - Bagolyhír

Az elmúlt években bejárta a legnagyobb metalfesztiválokat, Japánban sztárként kezelték, viszont ha nem énekel, itthon fodrászként dolgozik Binder Laura, a Dalriada énekesnője. A folk-metal banda eddig 27 országban koncertezett, így aztán volt miről sztoriznia a Stage, Darling! podcastunkban.

img-1703_1.JPG

A 10 részes podcast-sorozatban kizárólag olyan nőkkel készítettünk beszélgetéseket, akik a zeneipar valamelyik területén dolgoznak, akár fénytechnikusként, fesztiválszervezőként vagy énekesként. Harmadik részünk vendége Binder Laura, a folk-metal Dalriada énekesnője. A vele való beszélgetésből kiderül, hogy hogyan tudja összeegyeztetni a családi életet a turnéléttel, az egyik legkülönlegesebb koncertjük egy luxushajón volt Haiti-nél és Oroszországban versenyt ivott a helyi szervezővel
A Stage, Darling! műsorvezetője Réti Nóra, ötletgazdája és szerkesztője Nagy Szabolcs. A beszélgetés az NKA támogatásával jött létre.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3517902563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása