Fülesbagoly

Káprázatos klipet készített a Depresszió a Bükki Csillagdában

2022. október 26. - Bagolyhír

Az idén márciusban nyílt, 635 méter magasan fekvő, impozáns megjelenésű Bükki Csillagdában forgatta új klipjét a Depresszió az Ébren tart című klipjéhez. Az épület látványa kívül-belül lenyűgöző, így aztán a Mihaszna Film stábja egy elég komoly videót pattintott össze a zenekarnak.

depi_uj.jpg

Vissza a Földre címmel, november 4-én jelenik meg a Depresszió új nagylemeze. A felvételek a SongSong Stúdióban készültek - a billentyűs részeket is feljátszó - Varga Zoltánnál, aki egyben a lemez producere / hangmérnöke is.
- Aki a ránk jellemző dalokat keresi az albumban, az is kedvelni fogja a lemezt, ugyanakkor elég frissesség van az anyagban, tehát nem önmagunk sokadik ismétlése lett - mondta Halász Ferenc énekes-gitáros a lemezről. - Kipróbáltunk új hangolásokat, zenei megoldásokat, hangzásokat, megközelítéseket. Vannak eléggé sötét, komor dalok is az albumon, de a ránk jellemző pozitív, életigenlő mentalitás a jellemzőbb most is a lemezen.
A zenekar a lemez egyik dalához, az Ébren tarthoz készített klipet, amit a Mihaszna Film stábjával forgattak a Bükki Csillagdában.
- Új stábbal dolgoztunk, és nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal - folytatta Feri. - A helyszínválasztás is remekül sikerült. Egy vizuálisan érdekes hátteret kerestünk a felemelő hangulatú dalhoz, és a nemrégiben átadott létesítmény tökéletesen passzolt az elképzeléseinkhez.

A zenekar november elején indítja lemezbemutató turnéját, és a következő helyeken bukkannak fel:

11.05. Tatabánya
11.11. Miskolc
11.12. Debrecen
11.18. Szombathely
11.19. Győr
11.25. Szeged
11.26. Törökszentmiklós
12.09. Kecskemét
12.10. Pécs
12.17. Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8317963320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása