Fülesbagoly

Ezredik koncertjére készül a Depresszió

2022. december 30. - Bagolyhír

Új, Vissza a Földre című lemezének dalait, és eddigi legnépszerűbb számait viszi színpadra a Depresszió 2023. április 21-én a Barba Negrában, ahol ez lesz pontosan az ezredik fellépésük. A zenekar nagyszabású és látványos bulit ígér.

depi_2022.jpg

- Nem érezzük magunkon, hogy már ennyi koncert van a hátunk mögött, de ha jobban bele gondolunk, akkor tényleg rengeteg élmény jut eszünkbe - fogalmazott a buli kapcsán Halász Ferenc, a Depresszió énekes-gitárosa. -  Érdekes, hogy szinte csak a jókra emlékszünk. Pedig rengeteg fárasztó utazás, sok munka, stressz és nehéz helyzetek is kellettek ehhez a számhoz, de a lényeg, hogy sok jó közös élményünk van a közönségünkkel és ezt ünnepeljük meg az ezredik koncerttel. Meg persze azt is, hogy 1000 találkozás után is kíváncsiak ránk. Az új Barba Negra remek játszótér a számunkra, hogy a technikai hóbortjainkat kiéljük, tehát egy látványos és jól szóló bulival készülünk. Egy ilyen alkalomnál, természetesen a legjobb pillanatokból válogatunk majd, és az új dalok legjavát is visszük magunkkal.
A koncert április 21-én lesz Csepelen, a Barba Negrában. Előzenekar A Király Halott. További infók az eseményben.
A Depresszió legutóbbi nagylemeze november 4-én jelent meg Vissza a Földre címmel kétféle formátumban. A Digi CD és a pendrive mellett egy rajongói csomagot is kiadtak mindenféle extra cuccokkal.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr618014238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása