Fülesbagoly

Bolondozni, táncolni vágyó emberek! Irány a Polytrip zúzdája!

2019. december 19. - Bagolyhír

Simán megvan az esély arra, hogy a jövő egyik zenekara a Polytrip legyen. Egyrészt meglehetősen üt a funky/grunge/punk/metal egyveleg, amivel színpadra állnak, másrészt most kaptak az NKA-tól 2 misit 2020-ra. Az aktualitásokról Székely Ádám basszusgitárost kérdeztük.

polytri2018-1033233_1.JPG

Hogyan látod a 2019-es évet a zenekar szempontjából?
- Elég mozgalmas évünk volt, amellett, hogy összeraktuk és csiszoltuk a leendő első lemezünk anyagát, sikerült tökéletesítenünk az élő repertoárunkat is. Játszottunk számos tehetségkutatón, amelyeken úgy gondoljuk, hogy eredményesen szerepeltünk, több különdíj mellett megnyertük az idei Roxiget fesztivál tehetségkutatóját. Emellett felléptünk többek között az Alpárfeszten, a Hello Ugar fesztiválon, valamint volt lehetőségünk játszani a Barba Negrában a Leander Kills előtt is. A legjobban azonban a legfrissebb eredményünknek örülünk, a 2019-2020-as évben az NKA Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramjának támogatottjai lettünk, így bízunk benne, hogy a 2020-as év még mozgalmasabb és, ha lehet ilyet mondani, még több meglepetést tartogat számunkra. Persze azért 2019-ről sem mondtunk még le, december 20-án búcsúztatjuk az évet az Akvárium Klubban az Antares, valamint 1Life zenekarokkal, akiket pont a már említett tehetségkutatók egyikén volt szerencsénk megismerni.

Mi várható az Akváriumban?
- Bízunk benne, hogy sikerül hagyományt teremteni a mostani koncerttel, amit egy koncertsorozat első etapjának szánunk, ahol az idei Öröm a Zene tehetségkutató sorozatban részt vett zenekarok mutathatják meg magukat a közönségnek és persze más zenekaroknak is, így szorosabbra fűzve a köteléket a jelenlegi underground zenekarok között. Mindhárom zenekar teljes koncertanyaggal készül és az eddigi beszélgetések alapján azért meglepetésekben gazdag esetére számíthatunk. Mi mindenképpen játszani fogjuk az első videóklipes dalunkat a táncolni és bolondozni vágyók számára, de azért megpendítjük a kedves karácsonyi szellemben íródott Jesus Crysist is, amire pont Mikulás napján jött ki legfrissebb ’karaoke’ videónk. 

Milyen konkrétumok vannak 2020-ra?
- Szerveződnek már a koncertek a következő évre is természetesen, januárban a Fish! előzenekaraként láthatnak minket az érdeklődők a Barba Negrában, és már februárra is van időpontunk. Nagyon örülnénk, ha egy rendkívül sűrű, fellépésekben gazdag 2020-as évet tudhatnánk magunkénak, illetve igyekszünk nyitni a vidéki koncertek irányába is. Így, hogy bekerültünk a Hangfoglaló programba is, nem kérdés, hogy 2020-ban felvesszük és meg is jelentetjük első nagylemezünket, amelyet kellőképpen szeretnénk megtámogatni élő fellépésekkel, és emellett ötletelünk már a következő videoklipünkön.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1215358626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása