Fülesbagoly

Eklektikus minifesztivál lesz az Ellátóházban

2018. július 18. - Bagolyhír

Egy sokszínű minifesztiválnak ad otthont július 27-én az Ellátóház. Az este folyamán négy, egészen eltérő hangzású és mondanivalóval bíró formáció lép fel: Dmitrij Gorbunov kezd, őt követi a The Anahit, majd Nagy Ricsi zenél a bandájával, a sort pedig az Other Planet zárja.
op.jpg

Dmitrij Gorbunov a 2016-os X-Faktor 3. helyezettje volt, utána kezdett bele szólókerrierjébe Dimitri néven. Produkciója a mai modern pop minden elemét magában hordozza.

Őt követi a The Anahit. Az együttes hol duó, hol trió formában zenél, és az egyik legizgalmasabb friss elektronikus formáció a magyar színtéren, remek dalokkal. A budapesti Fülesbagoly Tehetségkutatón döntőbe is jutottak, ahol énekesnőjük, Csányi Rita kapta a legjobb énekesnőnek járó díjat.

Az őt követő Nagy Ricsi szintén az X-Faktorban szerzett népszerűséget, a 2014-es széria 4. helyezettje volt. A tehetségkutató után továbbképezte magát zeneiskolában, belépett a Budapest Voices-ba, és elkezdte szólókarrierjét. Ennek eredményeként idén februárban jelent meg első lemeze Egy percig tart címmel, amiről a Várnak még rád dalát az ORFK-OBB felhasználta balesetmegelőzési kampányára, mi több, a számhoz készült egy súlyos videó is. Ricsi elég patent zenészekkel vette körbe magát, és a koncertjein bika rockos megszólalás uralkodik.

Az Other Planetet a nagyközönség a 2015-ös A Dal válogatójából ismerheti, ahol a középdöntőig jutottak. Tavaly év végén kijöttek egy magyar nyelvű kislemezzel, aktívan koncerteznek, ezúttal az Ellátóházban.

 A minifesztiválra egy ezres a beugró, és aznap a helyszínen lehet rá jegyet venni. Minden egyéb infó az eseményben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4714120549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása