Fülesbagoly

Így hangzik a Korn klasszikusa deathcore feldolgozásban

2017. április 20. - matesas

Izmos feldolgozást készített a francia Karma Zero a Korn „Blind” című klasszikusából, a gall srácok durvítottak kicsit az egyébként sem puhány dalon. A gall srácok ez eredeti nótához képest egy fél perccel rövidebb, felturbózott pogóindukátorral rukkoltak elő.karma_zero.jpeg

1994-ben komoly zenei robbanást idézett elő a Korn nyitóalbuma, világhódító útjára indult a nu-metal, a műfaj képviselői a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek, és megfertőzik muzsikájukkal a fiatalabb bandákat. A Blind a fentebb említett lemez egyik ikonikus tétele, kevés Korn koncertről maradhat le, most pedig egy francia deathcore társulat, a Karma Zerp lehelt belé új életet. A srácok remekül nyúltak a dalhoz, szinte érintetlenül hagyták benne a legjellegzetesebb pillanatokat, ugyanakkor mégis sikerült nekik egy teljesen új, saját hangzásukra hangolt megközelítéssel előrukkolni. Élvezzétek, természetesen felidézzük az eredeti Korn számot is - amely megítélésünk szerint azért sokkal súlyosabb.

Karma Zero - Blind:

Korn - Blind:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4412439405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása