Fülesbagoly

Emlékeztetőül: holnap Korn Budapesten!

2022. június 20. - Bagolyhír

Bőven van mit pótolnia a Kornnak Budapesten. Kezdjük ott, hogy sem a 2005-ös, sem a 2012-es szigetes koncertjük nem volt túl acélos, ráadásul a magyar közönség tavalyi kárpótlása is elmaradt a covid miatt. A koncert így 2021-ről 2022-re tolódott, és ha az eredeti felállás szerint a Godjira nélkül is, de legalább holnap újra Pesten koncerteznek.

korn_7.jpg

Történjen bármi is a Kornnal, érkezzen dubstep hullán, beüssön náluk a pop, amit elértek, az már nem vehető el tőlük. Lényegében stílust teremtettek, velük indult a nu metal, elkészítették a 10 pontos Life Is Peachy lemezt, meg még egy rakat jó dalt. Szóval megvan az esély rá, hogy holnap a Papp László Budapest Sportarénában nagyot menjenek, már "csak" azon múlik minden, hogy mennyire lesz összeszedett a csapat, és milyen repertoárt visznek színpadra. Mi mindenképpen adunk nekik egy esélyt. Jegyek még vannak, ITT elérhetők. A tervezett kapunyitás 18.30, a Deadly Apples 20 órakor kezdi a koncertet, utánuk lép színpadra a Korn. A koncertnek várhatóan 23 óra körül lesz vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr8117862685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása