Fülesbagoly

Itt van a Tibi and the Otters animációs sorozatának harmadik része

2023. március 16. - Bagolyhír

Butterfly című dalához is animációs videót készített a Tibi and the Otters. A zenekar tavaly járta meg a budapesti Fülesbagoly Tehetségkutató döntőjét, azóta szimpatizálunk velük. Új daluk is abszolút rászolgál erre. Mutatjuk.

tibiek.jpg

A Butterfly című dal még 2016-ban született Vesselényi Tibi frontember tollából.
- Azóta fokozatosan érte el végleges formáját, zenekarral csiszolódva, majd vonósokkal és fúvósokkal kiegészülve - tudtuk meg Tibitől. - A dalt az érzelmek illanó természete ihlette.
A videót Kecskés György grafikus készítette, és ez a Tibi and the Otters animált sorozatának harmadik része. 

- Az animációk nyelvén keresztül olyan, elemi módon lehet bemutatni az Űrvidrák világát, amire a hagyományos videó formátum nem volna képes - magyarázta Tibi. - Az animált sorozatot egymáshoz lazán kötődő részek alkotják, amelyek különböző történeteket mutatnak be, egy álomszerű képi világon keresztül.
Az első két epizód itt érhető el:

A következő Vidradiszkó, vagyis Tibi and the Otters koncert az Aurórában lesz április 6-án, ahová elkíséri őket a Prommer Patrik Trió és a macedóniai PCTRS együttes. További infó az eseményben.
Addig is egy kis kedvcsináló a legutóbbi buliról, ami a Gödörben volt:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr218071884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása