Fülesbagoly

416 ezer és 111 ezer forint a jegy a Guns n' Roses-koncertre a színpad elé

2023. február 22. - Bagolyhír

Elég meredek jegyárak lesznek a pesti Guns n' Roses-koncerte, legalábbis annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, aki közelről akarja nézni a bandát.

gunss.jpg

Mint megírtuk, július 19-én Budapesten, a Puskás Arénában lép fel a hard rock legenda. A jegyértékesítés regisztráltaknak holnap, mindenki másnak pénteken kezdődik. A jegyárakat már nyilvánosságra hozták, és elég borsosak. Az ülőhely még nem is annyira vészes, 21100 forintért már meg lehet lesni Axl-éket, mondjuk ahhoz távcső kell. Az ülőhelyre 6 féle ár van, a legjobb hely 49100 forintba kerül. A küzdőteret 5 sávra osztották. Közvetlenül a színpad előtt - nem elírás - 415.800 forint a belépő, a következő sávban 110900 forint. lehet még váltani belépőt állóhelyre 80, 37 és 27 ezer forintért. Hát akkor elő a pénztárcákkal!

pricemap_guns_n_roses.png

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6418055746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása