Fülesbagoly

Íme a Vad Fruttik új felállása

2022. december 15. - Bagolyhír

Pár napja, egészen pontosan december 13-án jelentette be a Vad Fruttik, hogy a zenekarból hárman leléptek. Likó Marciék máris nyilvánosságra hozták, kik az új tagok. Mind sokat próbált zenész, az biztos.

vf2022.jpg

Ahogy mi is megírtuk, új lemezének megjelenésével egyidőben bejelentette a Vad Fruttik, hogy a basszusgitáros, a dobos és a billentyűs már nem tagja a csapatnak. Az új felállás máris megvan, lássuk sorban, kik a Vad Fruttik új tajai:
Dexter, azaz Fejér Dániel vette át a basszusgitárt. Dexter az egyik legfoglalkoztatottabb hangmérnök itthon, a SuperSize Recordingban többek közt olyan előadókkal stúdiózott, mint Boggie, Gereben Zita, a Sárik Péter Trió, a Szulák Andrea Quintet, de a sor lényegében végtelen. Otthonosan mozog a kemény zenék világában, több punk és metal bandában is megfordult már.
iamyank a billentyűk, elektronika vonalat folytatja a zenekarban. Nem nagyon kell őt bemutatni, az elmúlt 10 év undergroundjának folyton megújuló alakja, az ambienttől a kamarazenén át a metalig rengeteg műfajban alkotott már. Ő volt az Elválaszt lemez producere is.
Tokár Gábor dobol mostantól az együttesben. Gábor az elektronika világából érkezett, 2014 óta alkot Ficture néven, hibrid performanszaiban az élő dobolást vegyíti elektronikus hangszerekkel.
Likó Marcell énekes és Kerekes Gergely gitáros maradt.Az új felállás először január 13-án látható Veszprémben, az Expresszóban, majd február 3-án zenélnek Budapesten, az akváriumban.

Nyitókép forrása: Vad Fruttik Facebook-oldala/ fotó: Lékó Tamás

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9618003088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása