Fülesbagoly

Megjelent a Vad Fruttik új lemeze, de közben lesokkolták a rajongókat

2022. december 13. - Bagolyhír

Elválaszt címmel megjelent a Vad Fruttik lemeze 10 új dallal. A rajongók örömét azonban beárnyékolja, hogy ezzel együtt Likó Marciék a zenekar három tagjának távozását is bejelentették.

vff.jpg

A Facebook-poszt szerint Hock Zoltán basszusgitáros, Hock Attila dobos és Győrffy Gyula billentyűs már nem tagja a csapatnak, így Likó Marcell énekes és Kerekes Gergely gitáros maradt. A közlemény így néz ki:

Kedves Mindenki!
Ma megjelent az Elválaszt, a Vad Fruttik új nagylemeze, amelyet fogadjatok és hallgassatok sok-sok szeretettel!
Ugyanakkor tudatjuk veletek, hogy 15 év sikerekben gazdag közös munka után Attila, Gyuszkó és Zoltán, valamint a zenekar útjai szeptember végén elváltak. Már nem volt meg az a bizonyos összhang - sajnos van ilyen. A jövővel kapcsolatban meg hamarosan mondjuk, hogy kikkel és hol és mikor és mit.
Szeretettel:
Marci és Gergő

A hozzászólások szinte kivétel nélkül az elválást kommentálják, érthetően mindenkit sokkol a hír. A lemezt itt tudjátok csekkolni:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9518001102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása