Fülesbagoly

Megvan, hogy kik nyertek 2,5 millió forintot a Hangfoglaló Programtól

2022. december 14. - Bagolyhír

Húsz produkciót támogat a Hangfoglaló Program induló zenekari programja 2,5-2,5 millió forinttal. Nagy örömünkre két olyan együttest is díjaztak, akik Fülesbagoly Tehetségkutatóról jutottak be a meghallgatásra, nevezetesen a Heavy Brains és a Mehringer.

heavy_brains_foto_andrasi_ingrid.jpg

A Hangfoglaló Program élőzenei produkcióknak szóló felhívására idén 190 pályázat érkezett, amelyek közül 80 fős, szakmai grémium javaslatára 68 formációt hívott meg a Kollégium az A38 Hajón tartott élő meghallgatásra. A meghallgatáson a fellépő produkciókat értékelő zsűri tagjai Balla Gergely, Süli András, Szarka József, Kamau Makumi, Törőcsik Kristóf, Imre Zsolt, Váradi Mártom, Zsuffa Aba, Sasváry Zoltán, Kardos Norbert, Nagy Adrienn, Kovács Ákos 'Dadan', Pásztor Sámuel és Somló Dániel voltak. Az ő javaslatukat figyelembe véve 20 formáció részesül 2,5-2,5 millió forintos támogatásban. Az összeget lemezre, klipre és kommunikációra költhetik. A 2023-as évad támogatott produkciói: Maluridé, Slapstick?, Co Lee, aZorka, Cataflamingo, Giliszta, Young Majré ,Mehringer, Sisi, Domingo, Young BITE, Kaktus, Heavy Brains (nyitóképünkön), D Λ R K M E S S, KACAJ, Richard Zalai, Grabovski, Tiansen, Ben T Kadar, A Király Halott.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2618002100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása