Fülesbagoly

Tizenhárom ország előadója lép fel a Budapest Showcase Hub fesztiválon

2022. október 19. - Bagolyhír

Tizenhárom ország harmincegy előadója várja az érdeklődőket szerdától péntekig a Budapest Showcase Hub (BUSH) zenei fesztiválon, amelynek koncertjeit a Magyar Zene Házában, a Központban, a Toldi Klubban, a Három Hollóban, a Gödör Klubban és a Rumbach utcai zsinagógában tartják.

sofia_zadar.jpg

A programot szerdán Ivan Dorn ukrán énekes-dalszerző koncertje nyitja a Magyar Zene Házában, a három nap alatt fellép mások mellett az észt Daniel Levi, a lett Alejason, a szlovák poszt-punk 52 Hertz Whale zenekar és a román Sofia Zadar (nyitóképünkön) is - közölték a szervezők. A rendezvénysorozat az előadók mellett a zenészeket és menedzsmentet is igyekszik összehozni, ezért a Fészek Művészklubban konferenciát szerveznek a programhoz kapcsolódva. A rendezvényen részt vesz mások mellett Claudio Lillo, a CAA amerikai tehetségkutató ügynökség képviselője, Francois Audigier, az Europavox zenei projekt képviseletében, Charlie Philips, az International Federation of the Phonographic Industry (IFPI) nemzetközi zeneipari szervezet vezetője és Ivan Ivanov, a TuneCore for Eastern Europe kiadó vezetője is.
A részletes programról és a regisztrációs lehetőségekről a rendezvény honlapján lehet tájékozódni. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2717957796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása