Fülesbagoly

Szakmai díjat alapított a Music Hungary Szövetség

2022. szeptember 08. - Bagolyhír

A Music Hungary Szövetség egy régi tervét valósítja meg azzal, hogy rangos szakmai díjjal tüntethesse ki a könnyűzene kiemelkedő tehetségeit és szakembereit a zenészektől az előadókon át a háttérben dolgozókig. Ezért alapít egy Music Hungary-díjat, hogy ezzel is több figyelmet irányítson a zenei szektorra, elismerésben részesítse a kiemelkedő teljesítményeket.

mhsz.png

A díj megalapítása és az első díjátadó gála egybeesik a Music Hungary Konferencia jubileumával, így a Szövetség kiemelten fontosnak tartja, hogy ebben az évben indítsa el hagyományteremtő módon ezt a gálát. A díjat nyolc kategóriában fogják kiosztani: 

A Music Hungary Backstage-díja
A Music Hungary Showtime-díja
A Music Hungary Vizuál-díja
A Music Hungary Innováció-díja
A Music Hungary Pro-díja
A Music Hungary Média-díja
A Music Hungary Inspiráció-díja
A Music Hungary Crossover-díja

A díj odaítélést héttagú szakmai kuratórium bírálja el. A szakma bármely területéről kerülhetnek be nevezettek, és nevezni bárki tud az ezen linken

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr217927159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása