Fülesbagoly

Négyrészes animációs sorozatban magyarázzák el, hogyan lehet sikeres egy koncert

2022. május 18. - Bagolyhír

Egy meglehetősen szórakoztató és vicces animációs videósorozattal muatatja be a Magyar Zenei Menedzserek Egyesülete (ZEME), hogy hogyan is áll össze egy koncert. A négy részben Laci, a rocksztár főszereplésével derül ki, hogy milyen feltételek kellenek egy jó bulihoz.

laci.png

Laci végigvezeti a nézőt a színpadra állás legfontosabb lépésein – a szerződéskötéstől a technikai rider ismeretén keresztül a backstage-ben folyó munkáig – a nagy bulira történő felkészülését nyomon követve pedig bárki megismerheti a sikeres koncertszervezés elengedhetetlen részleteit. A sorozat kreatív producer és narrátor Kathy Zsolt, a videót a Ready By Wednesday Kft. készítette, a hangért a Solaris Produkciós Ház Kft. felelt. A négy kisfilm pedig alább:

1. A sikeres koncert alapjai: Backstage? Az mi?

A 2. A sikeres koncert alapjai: technikai feltételek

3. A sikeres koncert alapjai: Mi a vihar az a catering? Minek ez az egész?

4. Négy dolog, amire érdemes még odafigyelni a sikeres koncerthez

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2217834573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása