Fülesbagoly

Közös programot szervez a Random Trip és a Seven Seconds In the Future

2022. február 08. - Bagolyhír

Új klubestet és tehetségkutatót hív életre Budapest két legismertebb improvizációs csapata, a Random Trip és a Seven Seconds In the Future.

vibe_insta_01.jpg

Az elmúlt években külön-külön is hétről hétre, klubról klubra, fesztiválról fesztiválra csábították a zene azon szerelmeseit, akik a zene születésének pillanatát katarzisként élik meg - olvasható a szervezők közleményében. Csodás hír a rajongóknak, hogy a Vibe Changers névre keresztelt klubest esetében is a rögtönzés áll a fókuszban, azonban míg az este első felében a házigazdák örömzenélnek meghívott vendégükkel, addig az est második felében a jövő szólistái (énekesek, mc-k, fúvósok) ‘open mic’ jelleggel csatlakozhatnak a klub alapítóihoz, ahol egy néhány fordulós zenei társasjáték keretein belül derül ki a zsűri - avagy a közönség és a zenekar jóvoltából -, hogy az este folyamán ki bírt a legerősebb ‘vibe’-bal, vagyis kinek a zeneisége, jelenléte volt a legenergikusabb és az adott zenéhez leginkább passzoló az este folyamán.
“Nem a virtuozitáson van a hangsúly, hanem azon a láthatatlan rezgésen, amely sokszor kedvenc előadóinkból is árad és ami miatt nekünk is nehéz megmagyaráznunk, hogy mitől vagyunk libabőrösek, mitől perdülünk táncra, miért potyognak a könnyeink, vagy csak mitől van jobb kedvünk” - nyilatkozta Delov Jávor, a Random Trip alapítója, aki maga is hasonló élményeket élt át a közös zenélések során Nagy Kristóffal, a Seven Seconds In the Future alappillérével. Nagy Kristóf elmondása szerint a többfordulós zenei estnek lesz egy - a produkciónak helyszínt biztosító - avagy a Turbina részéről felajánlott díj a győztes számára, az est végén. Mindezek mellett hosszú távú cél, hogy a havonta jelentkező zenei társasjáték során az estek bajnokai visszatérjenek és végül abszolút győztesként a zsűri rajongását elnyerve, fődíj gyanánt, a Random Trip 2022-es egyik nagykoncertjén mutathassa meg magát a legenergikusabb énekes, rapper és hangszeres szólista.
Az első közös est február 17-én lesz a Turbina Kulturális Központban. További infók az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2017305568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása