Fülesbagoly

Ez volt a 10 legolvasottabb zenei hír 2021-ben

2021. december 31. - Bagolyhír

Az oltáskérdés, Nagy Feró feldolgozáslemeze, a Hangfoglaló Program támogatása és Kiss Tibi pihenője is sokakat érdekkelt az elmúlt esztendőben. Összeszedtünk a 10 legolvasottabb cikkünket. 

top10new.jpg

1. Titokban elindult egy rockrádió az FM 103.9-en
December közepén számoltunk be arról, hogy ismert műsorvezetőkkel elindult Budapesten egy rockadó. A hír mindent vitt. A teljes cikk ITT olvasható.

2. Lecsónak édes teher a napi két fellépés
A Fedél Nélkül utcalap egy zenei különszámmal jött ki szeptemberben a Fülesbagoly Alapítvány koordinálásával. Az újságban a Pál Utcai fiúk énekesével, Lecsóval is készült anyag. Az online változat felkúszott a második helyre. A teljes anyag ITT található.

3. Ezek a zenekarok nyertek 2,5 millió forintot
Az NKA Hangfoglaló Program kihirdette, hogy kiket támogat induló zenekari keretéből. Az eredményre sokan voltak kíváncsiak. A cikk ITT olvasható.

4. Két rockfesztivál lesz idén Hegyalján
Vélhetően a Hegyalja Fesztivál nagy múltja miatt sokakat érdekelt, mi alakul újra a térségben. A hír ITT olvasható.

5. Ilyen lett Ákos, Bródy János, a Junkies és a Road feldolgozása Nagy Feró lemezére
Nagy Feró 75. születésnapjára megjelent egy dupla feldolgozáslemez a dalaiból. Mindez úgy, hogy ő maga nem is tudott a készültéről, hanem a Petőfi Rádió stúdiójában egyszer csak kezébe nyomták a kész CD-t. Meghallgattunk, közülük Ákos, a Junkies, Bródy János és a ROAD átdolgozásait ajánlottuk a figyelmetekbe. ITT a teljes cikk.

6. Te beoltatod magad? Zenészek válaszoltak a kérdésre
Húsz ismert zenészt kérdeztünk meg arról, hogy beoltatja-e magát a koronavírus ellen. A téma érzékenységét jól jellemzi, hogy közülük csak nyolcan vállalták a válaszadást, és hatan adtak egyértelmű választ. ÍME.

7. Elhunyt Szappanos György
Az egész zenészvilágot megrázta a hír, hogy 55 éves korában elhunyt a zseniális basszusgitáros. ITT olvasható a teljes hír.

8. Quimby Kiss Tibi nélkül? koncert védettségi igazolvánnyal?
A News Flash 14. részében kérdeztük zenészeket aktuális témákról. A videó, és benne a válaszok ITT nézhetők meg.

9. „Feketében, hogy ne is lássanak” – átfogó kutatás készült a hang-, fény- és látványtechnikai szektor dolgozóiról
A címben minden benne van. Az eredmény miatt sokan kattintottak. A teljes cikk ITT olvasható.

10. Dallos Bogi és Petruska András dobosa írt megint egy varázslatos dalt
Viszonylag ritka, amikor egy dobos gyönyörűen zongorázik, és komplett, általa írt és eljátszott dalokkal lép a nyilvánosság elé - írtuk anno. Egri Márton márpedig ilyen, a Marcello’s Mystical Mind egykori, illetve Dallos Bogi és Petruska András jelenlegi ütőse sorra jön ki a saját szerzeményekkel. A legújabbat megmutattuk, ITT újra hallgatható.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3716799028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása