Fülesbagoly

Quimby Kiss Tibi nélkül? Koncert védettségi igazolvánnyal?

2021. május 27. - Bagolyhír

Quimby Kiss Tibi nélkül. Koncertek védettségi igazolvánnyal. Továbbra sem vagyunk jelen az Eurovíziós Dalfesztiválon. Többek között ezeket a híreket kommentálta a vadiiúj News Flash adásban Harcsa Veronika, KRSa, Czutor Zoltán, Szekeres András és Vitáris Iván.

nf-fb-cover_1.jpg

Egészen pontosan az eheti híreink:

  • Egy olasz rockbanda, a Måneskin nyert meg Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált. Magyarország már tavaly visszalépett a dalversenytől.
  • Újra megnyitottak a szórakozóhelyek, és több fesztivál is meghirdette programját, miután a kormány engedélyezte a zenés táncos rendezvényeket.
  • Vendég művészekkel, Kiss Tibi nélkül ad koncerteket a Quimby a nyár folyamán, amíg az énekes pihenőjét tölti.
  • Negyedével csökkent a zenészeknek fizetett jogdíj. Tavaly 8,6 milliárd, idén 6,5 milliárd forint került kiosztásra. Ennek a fele jut magyar zenészekhez.
  • A The Daily Star bulvárlap szerint az általunk hallgatott zene befolyásolja, hogy milyen ételt eszünk. A metal zsíros, míg a komolyzene, a pop és az R&B  könnyedebb ételek fogyasztására sarkall.

Lássuk a kommenteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6816573886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása