Fülesbagoly

Az Arctic Monkeys, Dua Lipa és a Kings Of Leon is jön a Szigetre

2021. november 23. - Bagolyhír

Bejelentették a 2022-es Sziget Fesztivál első fellépőit, akik között olyan húzóneveket lelünk, mint az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, de augusztus 10. és 15. között fellép a Hajógyári-szigeten Stromae, a Bastille, Caribou és Woodkid is. Természetesen mindez továbbra is a járványhelyzet függvénye, de két kihagyott év után remélhetőleg nem lesz már akadálya a visszatérésnek.

dua-lipa-grammys-1.jpg

A ma bejelentett három headliner közül alighanem az Arctic Monkeys visszatérését várták a legtöbben, ők jövőre új lemezzel is jelentkeznek, de Dua Lipa népszerűsége is csak tovább nőtt 2018-as szigetes koncertje és tavalyi, Future Nostalgia című második LP-je óta. A Kings Of Leon idén szintén új albumot adott ki, ők 2015 után jönnek újra.
Az említettekkel együtt több mint 40 előadó neve vált nyilvánossá, szerepel még a line-upban Stromae, a Bastille, Lewis Capaldi, Alan Walker, Caribou, Woodkid, a Jungle, Sigrid, Slowthai, Jon Hopkins, Floating Points, a Clutch, Sevdaliza, Yung Lean, Beabadoobee, a Badbadnotgood, a Viagra Boys, NGHTMRE, Little Simz és mások mellett a Fontaines D.C. is.
Ezzel együtt folytatódik a jegyértékesítés, erről és általánosan a fesztiválról minden további információ megtalálható a hivatalos weboldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7616762708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása