Fülesbagoly

Lesz EFOTT is, fesztiváldömping várható nyár végén

2020. május 13. - Bagolyhír

Legalábbis átrakták a szervezők nyár végére az EFOTT-ot, és ha a vírushelyzet engedi, augusztus 26-tól 30-ig tartják a Velencei-tó északi partján. Így aztán három nagy fesztivál lesz egyidőben. Csak legyen közönségük is!

efott.jpg

A Szegedi Ifjúsági Napok eleve augusztus 26-tól 29-ig zajlik, pont ekkorra került át nyár elejéről a Fishing On Orfű, és a mostani bejelentésük értelmében ugyanekkor rendezik meg az EFOTT-ot is. Egy héttel korábban, az augusztus 20-i hosszú hétvégén lesz a Strand Fesztivál, és erre az időpontra került át a Paloznaki Jazzpiknik. A FEZEN szervezői szeptember 11-13. között csinálnak FEZEN Klasszik néven fesztivált, a Művészetek Völgye pedig Völgyhétvégék néven csinál bulikat szeptember elejétől október elejéig  Hogy csak a nagyobb rendezvényeket említsük. Lesz hol mulatni, ha lehet mulatni. (Fotó: EFOTT Facebook)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1115688536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása