Fülesbagoly

Megható riportot készítettek a D. Tóth testvérek a Czutor tesókról

2019. január 10. - NagySzabolcs

Tudjátok (vagy nem) van D. Tóth Krisztának és a testvérének, D. Tóth Andrásnak a Spektrum Home csatornán egy közös műsorra, a Helló, tesó! Közösen készítenek riportot egy ismert testvérpárral, jelen esetben Czutor Zolival és a húgával, Anettel. A tiszteletköröket hamar lefutják az adásban, és utána elég súlyos dolgok derülnek ki.

czutorok.jpg

Mindent nem fogok ellőni, de néhány infót azért elárulok, hogy kedvet csináljak a riport megnézéséhez. Anett 1985-ben, 7 évesen úgy indult iskolába az anyukájával, hogy Ausztráliában kötött ki. Ezután a kislány 5 évig nem látta az apját és a testvérét, Zoli ugyanennyi ideig Anettet és az édesanyját. 
Az is kiderül, hogy Anett, aki a Honeybeast, régebbi nevén a Honeybee énekesnője volt, hogyan kényszerült távozni a csapatból. Novemberben szült, és a zenekara megmondta neki, hogy áprilisban lemezfelvétel van. Ukázba kapta lényegében, hogy éneklés vagy gyerek. Ő pedig érthetően csak a gyereknevelést tudta választani. A Parazita és a Portugál slágerek még vele készültek, a nagy áttörést hozó A legnagyobb hős már Tarján Zsófival.
Az adásban találkozik Zoli egykori óvónénijével, egy tüneményes hölggyel, megható az a párbeszéd is. Nézzétek meg, na, alább a riport!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5914554720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása