Fülesbagoly

Judas Priest: kijött az új lemez címadó dala

2018. február 02. - matesas

A heavy metal a 21. században is élvezhető műfaj, főleg, ha azt olyan magas minőségben kapjuk, mint amit a Judas Priest prezentál számunkra. A zenekar március 9-én adja ki 18. stúdióalbumát, amelyről most már a címadó dal is ismert. 

judas_1.jpg

A Judas Priest az Iron Maidennel karöltve alighanem a legnagyobb rajongótáborral rendelkező metal-zenekar, Rob Halfordék friss munkáit mindig hatalmas várakozás előzi meg és úgy tűnik, hogy a március 9-én megjelenő Firepower album sem fog csalódást okozni. A zenekar most megmutatta a címadó nótát, amely egy középtempós tétel, és egyben bizonyítéka annak, hogy a 66 éves Halford hangszalagjai még most is bírják a gyűrődést.

Január első hetében a Judas Priest már kiadott egy klipes számmal, a Lightning Strike is egyértelműen pozitív fogadtatásra lelt a közönség részéről, most a Firepowerrel együtt mutatjuk nektek.

 

Judas Priest - Firepower:

 

Judas Priest - Lightning Strike:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7413627980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása