Fülesbagoly

Szupercsapat Guns és Pearl Jam tagokkal

2017. november 03. - matesas

The Levee Walkers néven új szupercsapat alakult Seattle-ben, a zenekarban a Guns N’ Roses basszerosa, Duff McKagan bőgőzik, a gitárt a Pearl Jam-ből Mike McCready kezeli. Az együttes első dala, az „All Things Fade Away” már meghallgatható.

levee_walkers.jpg

A fentebb említett urakon kívül a Screaming Trees dobosa, Barrett Martin és egy helyi énekes-dalszövegíró, Ayron Jones alkotja a bandát. Duff fantasztikus tehetségnek tartja az énekest, olyannyira, hogy szeptemberben a Guns N’ Roses washingtoni fellépésére is meghívta őt.

– Ayron egy igazán különleges művész. Tavaly elmentem egy fellépésére, és az egész úgy hatott rám, mint egy nagy rádöbbenés. Büszkének éreztem magam, hogy a zenét választottam életutamul. Mike és Barrett pedig természetesen a legjobbak közé tartoznak a műfajukban. Szóval nagyon büszke vagyok erre az új zenekarra! - áradozott Duff.

Mi pedig megmutatjuk a banda első, „All Things Fade Away” című dalát.

 Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6113154230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása