Fülesbagoly

Radiohead, Bon Jovi, RATM is a Rock Hall of Fame jelöltjei között

2017. október 05. - Bagolyhír

Közzétették azt a listát, amely a Rock and Roll Hall of Fame jelöltjeit tartalmazza. Hogy kiknek jár az elismerés, az a jövő április 14-én gálán derül ki.ratm.png

A 2018-as  Rock and Roll Hall of Fame jelöltjei: a Radiohead, a Rage Against The Machine, a Bon Jovi, a Depeche Mode, a Judas Priest, Kate Bush, a The Cars, a Dire Straits, a Eurythmics, a J. Geils Band, LL Cool J, MC5, a The Meters, a The Moody Blues, Rufus featuring Chaka Khan, Nina Simone, Sister Rosetta Tharpe, a Link Wray és a The Zombies. A Rage Against The Machine és a Radiohead számára ez az első év, amikor jelölhetők voltak, hiszen a hírességek csarnokába csak olyan zenekar kerülhet, akinek az első lemeze legalább 25 évvel korábban jelent meg. Több bandának ugyanakkor a 2018-as nem az első jelölése, a J. Geils Band például már ötödszörre szerepel a listán.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4712930545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása