Fülesbagoly

10+1 képen Axl Rose karrierje

2016. június 07. - matesas

Őrült hullámvasút, egekig érő magasságokkal és pokoli mélységekkel - tömören így foglalható össze W. Axl Rose karrierje. Axl az elmúlt 30 év legfényesebb, egyben legrejtélyesebb rockcsillaga, megosztó személyiség, a világ egyik fele utálja, a másik a lábai előtt hever.

Not in this lifetime - soha ebben az életben. Ezt korábban Rose mondta a Guns ’N Roses eredeti felállásának összehozásával kapcsolatban, majd láss csodát: a zenekar idén újraalakult, ismét hatalmas stadionokat töltenek meg (Not in this Lifetime Tour), Slash és Axl között látszólag szent a béke. Ráadásul a szakma sem fanyalog, a Guns remek formában tért vissza, miközben Rose-nak arra is maradt energiája, hogy az AC/DC-vel turnézzon, és a kétkedőkre rácáfolva Angus Young-ék énekeseként is learassa a babérokat. Az 54 esztendős Rose karrierjére mindig is ez volt a jellemző, nincsenek köztes állapotok, csak csúcsok és mélységek. A bagoly 11 fotón mutatja be e zseniális, ám kétségtelenül kiszámíthatatlan zenész pályafutását.

1988, Ritz, kirobbanó energia és tökéletes kémia:

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr748786534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rébusz 2016.06.09. 12:19:23

A hírességek is csak emberek, de az ilyen figurák esetében az ember azt gondolná, csak lefelé vezethet az út. Prince nemrég halt meg "gyógyszer"túladagolásban. Olyan zenekarról, énekesről beszélünk, akinek tényleg a rock volt az élete és sikerült neki összeszedni magát, mert nyilvánvalóan képtelen a zenélés nélkül élni. Axl és a szentimentalizmus nem igazán illenek össze, de hogy így újjászülessen valaki és csak előre nézzen, ahhoz rengeteg akaraterő és tiszta fej kellett.
süti beállítások módosítása