Fülesbagoly

Lemezt mutat be a Heedless Elegance

2024. április 02. - Bagolyhír

Egy különleges show keretében mutatja be harmadik, The Dream Within című nagylemezét a budapesti underground egyik feltörekvő metal csapata, a Heedless Elegance április 6-án az Akvárium Klubban. Az este vendégei a frissen újraalakult Orient Fall és az ipari káosz-core csapat, a W I R E S.

img_1447.JPG

A 2024 februárjában megjelent The Dream Within egy teljesen új szintre emelte minden tekintetben a Heedless Elegance-t. A zenekar első alkalommal dolgozott együtt nemzetközi előadókkal/művészekkel, olyanokkal mint az ausztrál producer:Misstiq, Tom Barber a Chelsea Grin frontembere, Tyler Tate, a Hollow Front énekese. A lemez grafikáját a legendás Travis Smith készítette (Opeth, Avenged Sevenfold, Megadeth, Periphery, Slayer, Death, stb.).

he_1.jpg

Megjelenést követően a nemzetközi porondon is megmutatkoztak az album dalai. A “The Cure” és a “The Threads” című szám bekerült Alex Baker legendás “Fresh Blood” című műsorába az angol Kerrang rádión, ahol több héten keresztül játszották a dalokat. Futottak az Apple Music Breaking Metal lejátszási listáján 138 országban, a “The Cure” bekerült az “All New Metal” Spotify Editorial (707K követő) playlistjére. 2024-ben Magyarországon és Európában is több helyszínen fogja előadni az új lemezét élőben a zenekar, legközlebb április 6-án az Akvárium Klubban. További infó az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr118369247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása