Fülesbagoly

Zenei videókat lehet nézni a Spotify-on

2024. március 13. - Bagolyhír

A Spotify korlátozott béta-verzióban elindít teljes hosszúságú zenei videókat prémium előfizetőknek, ezzel belépve a YouTube által közel két évtizede dominált piacra.

logosp.png

A Spotify új funkciót tesztel prémium előfizetői számára: lehetővé teszi a teljes hosszúságú zenei videók megtekintését - írja a portfolio.hu. Ezzel a lépéssel a cég olyan piaci szegmensbe lép be, amelyet a YouTube dominál közel két évtizede. A béta tesztverzió szerdától válik elérhetővé több országban, köztük az Egyesült Királyságban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Lengyelországban, Svédországban, Brazíliában, Kolumbiában, a Fülöp-szigeteken, Indonéziában és Kenyában.
A Spotify ezzel a lépéssel kívánja növelni felhasználói bázisát. A cég 2030-ra kitűzte célul 1 milliárd felhasználó elérését. A folyó negyedévben 239 millió előfieztője lehet a Spotify-nak a menedzsment becslései szerint. Az új funkcióval a Spotify közvetlenül versenybe száll az Apple Music-kal és a YouTube-bal. Ezek a platformok lehetőséget biztosítanak felhasználóiknak zenei videók ingyenes megtekintésére. Ezen túlmenően a Spotify tavaly márciusban már elindította a "klipek" nevű funkciót, lehetővé téve művészek számára, hogy 30 másodperc alatti videókat töltsenek fel közvetlenül a platformra. A vállalat tovább bővítette kínálatát podcastokkal és hangoskönyvekkel is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7718353375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása