Fülesbagoly

A Heavy Brains és a Butterbros koncertjével érkezik a következő a Fülesbagoly Trip

2024. március 12. - Bagolyhír

Harmadik állomásához érkezett a Fülesbagoly Trip koncertsorozat, melynek során egykori Fülesbagoly Tehetségkutató-döntős zenekarok lépnek fel a Turbina Kulturális Központban. Március 15-én a Butterbros és a Heavy Brains tolja a rockot a pesti szórakozóhelyen.

hb.jpg

A 2020-ban alapított Butterbros alternatív hard rock zenekar idei éve igen komoly változásokat hoz, a budapesti trió megérett egy új fejezet megnyitására. Az elmúlt években bizonyítottak már többek között az A38 Hajón, az Analog Music Hallban, legutóbb a Dürer Kert nagytermében az Elefánt előzenekaraként, és immáron másodjára veszik be a Turbinát. Az este különlegessége, hogy az ősszel megjelenő első nagylemezükről is eljátszanak majd néhány dalt, mi több még az is előfordulhat, hogy a közönség segítségét is kérni fogják az alkotási folyamathoz.

A Heavy Brains első mérföldköve a 2021-ben megjelent 10 dalos ’Strapped Wings’ című nagylemeze volt. A zenekar 2022-ben megnyerte az Öröm a Zene fődíját, majd 2023-ben NKA induló előadói támogatottak lettek. 2024. januárjában megjelent a srácok II. nagylemeze ’Tanult Módszerek’ címmel. A stílusát főként az alternatív – synth/pop-rock vonal határozza meg.

 További infó az eseményben.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9218352509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása