Fülesbagoly

Ne rágódjunk a múlton, és ne töprengjünk a jövőn!

Itt a Maxisun új klipje

2024. március 01. - Bagolyhír

Elkészült a Maxisun legújabb dala, amelynek címe Olyan legyen. A számhoz klip is készült, főszereplője a frontember Riskó Áron fia, Hunor, és annak barátja, Robertó.

maxisun_foto.jpg

- A dal a jelenről szól, arról, hogy mindig a jelenben legyünk el jól, ne rágódjunk a múlton, és ne töprengjünk a jövőn - fogalmazott az énekes. - Engedjünk el minden stresszt, negatívumot, mert azzal csak magunkat károsítjuk. Mindfulness terápia (tudatos jelenlét) szerint próbálok élni, és mindenkinek ajánlom.

A stílusában alter-funky dalban hallhatók fúvós szólamok a kiváló harsonás, baritonszaxofonos Almási Attilának köszönhetően. A vokálokat a miskolci Fazekas Gyermekkórus énekelte fel. A dal producere Barabás Dávid.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4018343157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása