Fülesbagoly

Szupergruoppá alakult a Hiperkarma

2021. február 17. - Bagolyhír

Eddig se nyeretlen kétévesekből állt a Hiperkarma, de most egy igazi szupergroupot rakott maga mögé, mellé Bérczesi Róbert. Azt már korábban lehetett tudni, hogy a tavaly februári, Arénás koncertje lesz az utolsó annak a felállásnak, de arra csak most derült fény, kikkel folytatja a frontember.

robi_b.jpg

Bérczesi Robi posztjából az jön le, hogy a váltás nem volt viharos. A régi tagok közül akik nem vállalták a folytatást, azt önszántukból tették. Frenk például azt mondta, hogy a keze nem bírja már a rockdobolást. Az új formáció emígyen néz ki: Mihalik Ábel dobos (Kiscsillag, Drastik Putto), Koltay Kurszán billentyűs (Belmondo, Margaret Island), Kis Tibor Sztivi gitáros (Groovehouse, Kaukázus, Szekeres András zenekara), Giret Gábor basszusgitáros (Satöbbi, Jamie Winchester, Kowalsky meg a Vega) és természetesen Bérczesi Robi. A vadiúj felállás már próbál, és ígéretük szerint idén egy daluk jön ki, jövőre meg egy komplett nagylemez.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr2116430250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása