Fülesbagoly

Siklósi Örs beteg, lemondta az AWS az idei koncertjeit

2020. július 06. - Bagolyhír

Siklósi Örs lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni - jelentette be az AWS a Facebook oldalán. Emiatt az összes idei koncertjüket lemondták.

ors.jpg

A közlemény így szól:

Kedves Barátaink,

Az utóbbi napokban kiderült, hogy naívak voltunk amikor azt gondoltuk, hogy ez az év már nem tartogathat semmi rossz hírt. Sajnos Örs lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, ezért most egy kicsit elvonul, hogy a zenekart körülvevő pörgésből kilépve a gyógyulásra koncentrálhasson.

Senki ne essen pánikba, az orvosai megnyugtattak minket, a kezelése a lehető legjobb ütemben halad, minden rendben lesz, a legjobb kezekben van!

Emiatt sajnos az AWS 2020-ban már nem ad több koncertet, a meghirdetett bulikat lemondjuk, az eseményekben leírjuk a már megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatos részleteket.

2021-re már szervezkedünk és addig is mindenkit arra kérünk, hogy mellőzzük a találgatásokat, ne keressünk válaszokat, hanem helyette küldjünk pozitív energiát és sok sok szeretetet Örsnek hogy mielőbb újra együtt zúzhassunk veletek.

Megértésetek barátsággal köszönjük,
AWS-ék

Drága pajtás! Mielőbbi felépülést kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1215986186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása