Fülesbagoly

Nincs szebb zenés road movie a Hiperkarma kisfilmjénél

2020. április 13. - NagySzabolcs

Nehéz szavakat találni a Hiperkarma Jószerencsét! videójának werkfilmjéhez. Szép? Szívszorító? Kedves? Talán mind együttvéve. A kisfilm most jött ki, mutatjuk.

joszerencset.jpg

Maga a Jócserencsét! című dal és a hozzá forgatott videó még tavaly jelent meg a Road Movie sorozat részeként. A szériában ismert zenekarok szerepelnek hozzájuk köthető környezetben. Mivel a Hiperkarma Komlóról indult, a klipet a környékén, a Mecsekben fogatták. A dal már eleve erősen érzelmi húrokat pengetett, majd adott egy új értelmet neki Medgyesi Ferenc, azaz Pite tragikus halála. Pite a zenekarnak lényegében a mindenese volt, zenei producere, menedzsere, kiadója. A Till Attila műsorvezetésével, Könyves Diána szerkesztésében készült kisfilmben szerepelt utoljára, és hangsúlyos szerepet is kapott Bérczesi Robi mellett. A film nem egy klasszikus werk, sokat forgatott a stáb a klipkészítésen kívül is, elkísérte Robit és Pitét több gyönyörű helyszínre a Mecsekben. A 22 perces kisfilmben megszólal a klipben fantasztikusan alakító három színész is, Martinovics Dorina, Porogi Ádám és Törőcsik Franciska. Utóbbiról kiderül, hogy élete első koncertje egy Hiperkarma-buli volt. A kisfilm végén a klip egyben lemegy. Nézzétek végig, megéri!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4215609460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása