Fülesbagoly

Vírágfüggöny alatt, kórussal koncertezik a Magashegyi Underground

2019. október 15. - Bagolyhír

Dupla koncertet ad a Magashegyi Underground november 1-jén és 2-án Budapesten, az A38 hajón. A két este két különböző programmal állnak színpadra.

mu.jpg

 "Úgy éreztük, november 1-jén, Mindenszentek napján lehetne olyan koncertet tartani, ami eltér a többitől, ünnepélyesebb felhangú. Teret adunk a mélyebb daloknak, amire az embereknek oda kell figyelniük. Ezek, amilyen például a Nyár, némafilm című, a fesztiválkoncertek egy órájába nem férnek bele" - mondta Bocskor Bíborka énekes, aki az M1 aktuális csatorna és a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának közös vendége volt kedden.
A koncerten a színpad a terem közepén fog elhelyezkedni, a zenekart körbeveszi a közönség. Különlegesség továbbá, hogy az együttes felett virágfüggönyt alakítanak ki és egy négyfős kórus is színpadra lép.
"A liliom - mint attribútum - már egy éve létezik a Magashegyiben, hol a mikrofonon, hol a hajamba applikálva. A Tóth Krisztina versére írt A te neved című dalunkhoz készült egy live videó, ennek mintájára most is liliomok fognak fejjel lefelé lógni, kifordítva a világot" - mondta végül Bocskor Bíborka. (MTI)

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr9815224686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása