Fülesbagoly

Kowalsky-t műtik, a Tankcsapda helyettesíti

2019. július 07. - Bagolyhír

Veseköve miatt sürgősen műteni kell Kowalsky-t, ezért a mai marosszentgyörgyi fellépést nem is tudta vállalni. A VIBE Fesztivál látogatói azonban nem maradnak fő fellép nélkül, ugyanis a Vega helyett beugrik a Tankcsapda.

kowa_2.jpg

Kowalsky az elmúlt időszakban fájdalomcsillapítókkal és nyugtatókkal koncertezett, és egy nővér is kísérte őt a tudnén. Ezt maga az énekes árulta el egy Facebook-videóban. A probléma forrása egy vesekő volt, amitől megszabadult, de aztán újabb kettő jelent meg. A sürgős műtét elkerülhetetlenné vált, ezért a mai VIBE Fesztiválos koncertet Marosszentgyörgyön lemondták. A Vega helyett viszont beugrott a Tankcsapda, akiknek a mai napon nem lett volna bulijuk. A fesztivál szervezői szerint az elmaradt Kowalsky meg a Vega koncertet jövőre pótolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr1614929928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása