Fülesbagoly

Tankcsapda koncert lesz a Kobuci Kertben

2019. április 01. - Bagolyhír

Idén ünnepli 30 éves fennállását a Tankcsapda, és a jubileum kapcsán két nagyszabású koncertet is adnak Budapesten: május 3-án a Barba Negra Trackban és május 4-én a Budapest Parban. Eddig legalábbis így lehetett tudni. Most viszont nyilvánosságra hoztak egy harmadik fővárosi bulit is, meglepő helyszínen.

tcs_burger_barna.jpg

A harmadik fellépés ugyanis a Kobuci Kertben lesz május 5-én. A helyszínválasztás elég meglepő, eleddig nem nagyon lépett fel az óbudai szórakozóhelyen keményebb banda, hosszabb gondolkodás után is csak egy évekkel ezelőtti Alvin és a mókusok koncert rémlik. Ezúttal a Kobuci családias, madárcsicsergős, ősfás, folk- és underground zenéket felvonultató világában a három rockcsempész fog zúzni. A koncertre egyébként nem lehet jegyet venni, 100 szerencsés rajongó viszont részt vehet rajta egy nyereményjátéknak köszönhetően. Érdekes buli lesz, az biztos! /Fotó: Burger Barna/

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6214732931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása