Fülesbagoly

Egy este három koncertje lesz Barabás Lőrincnek

2019. január 27. - Bagolyhír

Egy este három formációjával, a Random szerdával, a Live Act-tel és a Quartettel is színpadra áll Barabás Lőrinc február 7-én az A38 Hajón.

barabas_lorinc.jpg

A Random Szerda havonta jelentkező improvizatív klubest változó felállással. A transzjazz szerű rögtönzött koncertekből sok rögzítésre került. Tavaly év végén két koncert hanganyaga jelent meg.

A Live Act formációban Barabás szólóban adja elő loop station-re, trombitára és billentyűkre írt szerzeményeit. Hol meditatív, hol elektronikus tánczenére utaló kompozíciók egy sajátos zenei világot teremtenek.

A Barabás Lőrinc Quartet 2015-ös megalakulása óta két nagylemezt jelentetett meg (Beardance 2016, Other Than Unusual 2018). A zenekar az instrumentális popzene és a jazz mellett számos stílust emelt be műsorába. Barabás szerzeményeiben a világzenei és klasszikus zenei hatások is nyomon követhetők.

Bővebb infót az eseményben találtok. A beugró 2000 forint.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr3514591168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása