Fülesbagoly

Eszes Viki a Bin-Jip új énekesnője

2018. szeptember 04. - Bagolyhír

Ismét személyi változások vannak a Bin-Jip zenekarban, és egy megújult felállásban koncerteznek szeptember 12-én a Dürer Kertben. Az egyetlen állandó pont a csapatban Andrew J zenei producer.

a34a2714.jpg

Mint ismert, hét év együtt zenélés után 2017. márciusában lépett ki a Bin-Jipből Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint. A trió bivalyerős produkciót nyújtott élőben, teltházas koncertek adtak sok helyen, többek közt a Müpa nagytermében, az A38 Hajón és a Planetáriumban. Veronikáék kilépése után Andrew J zenei producerhez csatlakozott az egykori alapító, Kaltenecker Zsolt zongorista, Lantos Zoltán hegedűművész és Mózes Tamara énekesnő. Azonban a Dürer Kertes facebook eseményükben már egy új felállás szerepel, Kaltenecker Zsolt - akit a Special Providence-ből is ismerhetnek sokan - és Mózes Tamara sehol. A megmaradt tagokhoz ugyanakkor csatlakozott Mózsik Imre (dob), Jász Andris (szaxofon, fuvola) valamint Szabó Márton gitáros. Utóbbi kiváló session zenész, évek óta az R-Go és Caramel koncertjein gitározik. A Bin-Jip énekesnője pedig Eszes Viki lett. Őt 2016-ban és 2017-ben is láthatták a nézők A Dal 30-as döntőjében, először a The Couple, majd a #yeahla feat Eszes Viki produkcióban. Jelenleg a Equinox jazz együttes tagja, továbbá a Ghymes énekesnője. Érdekesség, hogy Viki a Brains-nél úgy vendégszerepelt koncerten, hogy az eredetileg épp Harcsa Veronikával közös Pill to Take című számot énekelte. Hogy az új Bin-Jip felállás hogy muzsikál, az szeptember 12-én a Dürer Kertben kiderül. A buli ingyenes. Csekkoljátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6914222077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása