Fülesbagoly

Közös turnéra indul Sting és Shaggy, új klipjük is van

2018. augusztus 27. - Szendőfi Bori

A páros múlt év vége óta zenél együtt, az eredmény néhány egzotikus, karibi hangzású dal, amelyből most az egyikhez egy új, animált videót is bemutattak. Egyúttal bejelentették, hogy észak-amerikai turnéra indulnak ősszel.

24-shaggy-sting_w1200_h630.jpg

Hogy miféle szél sodor össze két olyan különböző stílusú előadót, mint a minimalista brit pop-rock zenét képviselő Sting, és a jamaikai reggae király, Shaggy, azt nem tudni, mindenesetre kettejük együttműködése egyre szorosabb. 2017 végén jelent meg közös stúdióalbumuk, melyről olyan dalokat ismerhet a közönség, mint a Don't Make Me Wait vagy a Waiting for the Break of Day.

A duó most mutatta be a Lewis Carroll "The Walrus & the Carpenter" című verse alapján íródott dalhoz készült új videoklipjét Just One Lifetime címmel. A történet főhősei megmentik a világot.

A páros különleges zenei albumának címe egyébként 44/876, ami Sting egyesült királyságbeli és Shaggy jamaikai telefonos országhívószámára utal. A két zenész a videópremier kapcsán azt is bejelentette, hogy ősszel észak-amerikai turnéra indulnak, az első fellépésük szeptember 14-én, Floridában, Jacksonville-ben lesz. A koncerteken nemcsak az új szerzeményeiket adják elő, hanem kettejük ismert klasszikusait is eljátszák közösen, így hallhatja a közönség például az Every Breath You Take, a Message In A Bottle, az It Was not Me és a Mr. Boombastic című slágereket is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr914204213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása