Fülesbagoly

Magyar gyerekek nyaralnak a Metallica adományából

2018. július 31. - Bagolyhír

Hatvan halmozottan hátrányos helyzetű gyereknek rendezett tábort a Gyermekétkeztetési Alapítvány annak a 4 millió 250 ezer forintnak a felhasználásával, melyet az amerikai Metallica együttes ajánlott fel a szervezetnek április 5.-i koncertjén - írja a 24.hu.

met.jpg

Kabáról, Somogyjádról, Tiszaigalról és Tiszaszőlősről érkeztek a 6-12 éves gyerekek a Velencei Ifjúsági Táborba ahol rengeteg program várta őket sok fürdéssel, játékkal, hajókázással és akadályversennyel - olvasható a 24.hu-n.

A táborzárás előtti napon, pénteken este a gyerekek közösen készítenek Metallica óriásplakátot, hogy így köszönjék meg a rockerek adományát: kézlenyomatát mindegyikük elküldi a zenekarnak. Az adományból arra is jut majd, hogy augusztus második hetében az alapítvány élelmiszercsomagot osszon nélkülöző családoknak.

metnyaral.jpgFotó: Gyermekétkezetési Alapítvány

A Metallica április 5-én adott a Papp László Budapest Sportarénában egy fergeteges koncertet, ami azért is váltott ki nagy sajtóvisszhangot, mert a csapat két tagja, Kirk Hammett gitáros és Rob Trujillo basszusgitáros előadták a Tankcsapda A legjobb méreg című számát.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4314154101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása