Fülesbagoly

Hiperkarmát játszott a legtöbbet a Petőfi

2018. július 05. - matesas

A Hiperkarma májusban megjelent dala, a Napsütötte rész nagyon bejön a hallgatóságnak, és ezt mi sem tükrözi jobban, mint hogy júniusban a legjátszottabb magyar dal a Petőfi Rádióban. Bérczesi Robiék új lemeze év végére várható. 

hiperkarmalive.jpg

Vajon igazi fényből állsz-e, mondd? – teszi fel a kedves, bár csontig hatoló kérdést Bérczesi Robi, a Hiperkarma frontembere új dalában. Május végén megjelent a Hiperkarma legújabb dala, a Napsütötte rész, mely a legendás zenekar év végére várható 5. nagylemezének előfutára és címadó dala is egyben. Bérczesi Robi ezúttal is a 4. album, az azóta már aranylemezzé érett, Délibábon mutatkozó retorikát, könnyedebb énekelhető dallam- és szövegvilágot követi a készülő új lemezen. A dal júniusban a legjátszottabb magyar dal a Petőfi Rádióban. Nem csoda, hogy a Napsütötte rész is rögtön fesztiválhimnusz lett, a torockói Double Rise Fesztivál tűzte a 2018-as rendezvényük zászlajára. Akik élőben is meg szeretnék hallgatni a fülbemászó dalt és a zenekar többi szerzeményét, azoknak szólunk: a Hiperkarma július 6-án ad koncertet a Budapest Parkban. Nem érdemes elmulasztani.

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6914095765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása