Fülesbagoly

Filmet forgatott Iggy Pop és Josh Homme

2018. március 16. - RionaFbly

Megjelent Iggy Pop és Josh Homme közös dokumentumfilmje, az American Valhalla, mely a két zenész nem mindennapi kapcsolatát mutatja be. A film felfed eddig még soha nem látott naplórészleteket közös munkájukról.

iggy_pop_johs_homme_lead_kep.JPG

Az American Valhalla a két zenész különös kapcsolatát helyezi a középpontba, kezdve onnan, hogy a tinédzser Josh Homme Iggy Pop Repo Man című számának hatására fogott először gitárt a kezében, egészen évtizedekkel később elkészült, közös albumuk, a Post Pop Depressionig. A korongot teljes titokban vették fel egy Mojave-sivatagi stúdióban Dean Fertita, a Queens of the Stone Age gitárosának, és Matt Helders, az Arctic Monkeys dobosának közreműködésével.

A film az alkotói folyamatok legintimebb pillanataiba is betekintést enged, különböző naplórészleteket is megmutat, hangulata pedig hamar beszippantja a nézőt, így néhány perc után úgy érezhetjük, mintha mi magunk is jelen lettünk volna a riffek és szövegek születésénél – írják a hivatalos sajtóközleményben.

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr6313742720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása