Fülesbagoly

Újra együtt zenél az eredeti Bon Jovi

2018. február 27. - RionaFbly

A Bon Jovi az eredeti felállással készül megünnepelni Rock and Roll Hall of Fame győzelmét, ami azt jelenti, hogy Alec John Such és Richie Sambora egykori tagok is erősítik a zenekart majd a clevelandi ceremónián áprilisban.
bon_jovi_lead_kep.jpg

A Bon Jovi nyerte meg a Rock and Roll Hall of Fame fődíját, miután több mint nyolcszáz zenekar közül a közönség őket tartotta a legjobbnak. A Bon Jovi-t követte a The Cars, Dire Straits, The Moody Blues, és Nina Simon. A jeles esemény alkalmából a zenekar egy nagyon kedves gesztussal hálája meg a közönség kitartó szeretetét és az eredeti bandával kívánják megünnepelni a sikert.

Alec John Such basszusgitáros 1993-ban hagyta el a zenekart, míg Richie Sambora gitáros 2013-ban döntött úgy, hogy megválik a bandától. Most azonban újra közösen állnak színpadra, hogy eljátszanak pár számot. A teljes felállás szerint Tico Torres ül majd a doboknál, David Bryan felel a szintetizátorért, Richie Sambora fog gitározni, Alec John Such pengeti a basszusgitárt és természetesen Jon Bon Jovi énekel majd.

- Csodálatos volt telefonon beszélni Alec-kel. Együtt kezdtük el ezt az utazást, rengeteg időt töltöttünk el és csodálatos, hogy megismételhetjük mindezt. Nem csak nekünk, a rajongóknak is. Úgy gondolom, amikor összejössz a régi barátokkal, annak mindig nagyon mély érzelmi hatása van - nyilatkozta Torres.

Az amerikai rock banda 1983-ban alakult és tizenhárom stúdióalbumot adtak ki. Jelenleg 2016-os This House Is Not For Sale című albumukat népszerűsík, melyet nem régen újra kiadtak és amelyre két új dalt is felkerült, a When We Were Us és a Walls.

A 33. Rock and Roll Hall of Fame ceremónia április 14-én kerül megrendezésre a Public Auditoriumban Clevelandben.

 

Köszönjük, hogy elolvastad a cikkünket! Ha tetszett, lájkolj minket itt a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr5213702806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása