Fülesbagoly

Mit jelképezhet Slash Macszilla-fotója?

2018. február 19. - matesas

Ha Godzillát egy macskával keresztezzük, akkor abból lesz a Macszilla. Na de mi köze mindehhez a Guns N’ Rosesnak? Több verzió létezhet, a bizakodó rajongók szerint azonban Macszilla feltűnése egy új album közeledtét jelezheti.

macs-guns.jpg

A Guns N’ Rosest régóta övezi a legnagyobb rockzenekarokra jellemző misztikum, a zenekarról rengeteg pletyka kap szárnyra, ezek többségének a fele sem igaz, puszta kitaláció, a rajongói fantázia szüleménye. Azonban a banda körüli történéseket mindig frissen, színvonalasan, alázattal követő Guns N’ Roses Hungary legújabb okfejtésére érdemes odafigyelni, az oldal szerkesztői egészen érdekes következtetésre jutottak Slash egyik friss facebookos posztja kapcsán.

macszilla.jpg

A Guns gitárosa egy toronyházak között pusztító óriásmacska képét tette fel az oldalára. A Guns N’ Roses Hungary szerint köztudott, hogy a macska az énekes, Axl Rose kedvenc állata, így aztán nagyon sokan a belső harcok kitörésének jeleként értelmezik a gitáros által kirakott képet. A fotó azt jelentheti, hogy a dühkitöréseiről ismert Axl megint elszabadult és elpusztít mindent maga körül, még a nyárra tervezett európai turné is veszélyben foroghat.

A Guns-rajongók szívéhez jóval közelebb állhat a fotó másfajta értelmezése, és a G’N’R Hungary is természetesen erre hajlik. Ezserint Axl és Slash között szent a béke, ezt szimbolizálja a Macszilla, amely Axl és Slash kedvenc állatának (macska és godzilla) a keveréke. Szóval mindez azt jelenti: jön az új album és minden dalt együtt írnak és akkorát fog ütni, hogy mindenki erről beszél majd!

A Fülesbagoly is őszintén, töretlen hittel bízik egy új Guns-lemez megszületésében, és patetikusan hozzátesszük: a világnak szüksége van a legnagyobb rock and roll hősökre! És ha már Macszilla... Ki más lehet képes hasonló pusztításra? Naná, hogy a Terminator!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr4913681900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása