Fülesbagoly

Készül az újabb Dead Cross lemez

2018. január 15. - matesas

Tavaly augusztusban jelent meg a szupercsapat első, alig félórás lemeze, most pedig úgy tűnik, hogy újabb fogás rotyog a Dead Cross kondérjában. Nem kizárható, hogy az album már tavasszal, a Dead Cross idei turnéja előtt megjelenik.

deadc1.png

A Michael Crain (gitár), Justin Pearson  (basszusgitár), Dave Lombardo (dob) és Mike Patton alkotta kvartett tavalyi lemeze jó kritikákat kapott, friss, egyedi hangzása skatulyákon kívülre helyezi őket. A Revolver magazin a 2017-es esztendő 2. legjobb videójának a banda „Church of the Motherfuckers” című klipjét választotta meg, a lemezt pedig az év 16. legjobb albumának. A Fülesbagoly 2017-es válogatásán is második lett a lemez.

deadc2.jpg

Most egy eléggé egyértelmű képet posztoltak az Instagramon, a stúdiófotón a hangszerek láthatók, alá pedig ezt írták: „Destroy or be Killed”. Ez volna az új lemez címe? Majd meglátjuk, mindenesetre árulkodó, hogy a fotón a mikrofonállvány is helyet kapott, szóval úgy tűnik, hogy Patton ezúttal nem a zenekartól külön rögzíti a vokál részeket, hanem közös munka várható. Ez mindenképpen jót tehet a végeredménynek, és ha jól mennek a dolgok, a lemez már május előtt elkészülhet. Ekkor indul ugyanis a turné, amelynek egyelőre négy állomása ismert: egy mexikói és három európai fellépés, köztük a Novarock fesztiválos buli. Az is eléggé valószínűleg tűnik, ha a zenekar már átruccan Európába, nem állnak meg három koncertnél, titkos reményeinkben egy magyarországi zúzás is felsejlik..

A bejegyzés trackback címe:

https://fulesbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr7513577681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása